szolgáltatás

#megelőző tanácsadás #műszaki állapot ellenőrzés#állapot/ monitoring felmérés #épületfelmérés #tervezés  #költségvetés készítés #karbantartás #épülethigiénia

A “Legyen minden gondosan gondozva” szolgáltatás rendszeres állapotfelvétellel és megelőző tanácsadással segíti a műemlék tulajdonosokat, hogy lehetőség szerint még korai fázisban, kis költséggel meg tudják őrizni az épületeik állagát.

Előfizetése a műemlék-tulajdonosok/-kezelői számára egy biztosíték arra, hogy az épület műszaki állapota rendszeresen, pontosan és szakszerűen ellenőrizve legyen.

2G = preventív műemlékvédelem

  •  Minden egyes szemléről írott szemrevételezéses épületdiagnosztika beszámoló készül, fotódokumentáción is bemutatva, amit a műemlék-tulajdonos/-kezelője kézhez kap.
  • A beszámoló magába foglalja a részletes leírások mellet (épület adatai, épületszerkezet leírása, hibajelenségek számbavétele), a teendők sürgősségét, időbeli tervezését, várható költségeit és javítási tanácsokkal látja el a műemlék-tulajdonosokat/-kezelőit.
  • Az ellenőrzések során elkészült jelentéseket fel lehet használni pályázatokhoz, helyreállítási tervek elkészítéséhez.

A “Legyen minden gondosan gondozva” szolgáltatás az épített örökséggel rendelkező és anyagi támogatásra szoruló tulajdonosoknak segít a pályázások útján áthidalható felmérési, tervezési, valamint kivitelezési költségek egy részének az előteremtésében.